Antena 3 CNN Timp liber Fun Cele mai ciudate şi absurde legi. Rişti să faci închisoare dacă nu ŞTII ASTA!

Cele mai ciudate şi absurde legi. Rişti să faci închisoare dacă nu ŞTII ASTA!

Cele mai ciudate şi absurde legi. Rişti să faci închisoare dacă nu ŞTII ASTA!
Sursa foto: FOTO: izismile.com
01 Iul 2015   •   10:45

Dacă te crezi un geniu, sau ai impresia că le ştii pe toate, lista de mai jos cu lucruri interzise îţi va spulbera orice aşteptare.

Potrivit descopera.ro, dacă în Elvetia este illegal să trânteşti portiera oricărei maşini, trebuie să ştii că în Danemarca legea permite deţinutilor să evadeze din închisori. În schimb, oricine va accesa Internetul în Myanmar va sta ani buni după gratii. Şi asta nu e tot. Şi persoanele lăudaroase pot ajunge la închisoare.


În statul american Washington, dacă un cetăţean se laudă în public că are părinţi bogaţi şi influenţi, persoana în cauza ajunge la închisoare. Nici romanticii nu scapă nepedepsiţi. În statul american Iowa, dacă un bărbat sărută o femeie mai mult de 5 minute neîntrerupte, fapta se consideră infracţiune, iar bărbatul pătimaş riscă închisoarea. Şi gurmanzii vor fi pedepsiti. În oraşul Alexandria din statul american Minneapolis, dacă răsuflarea unui bărbat miroase a usturoi sau ceapă, acestuia îi este interzis de lege să aibă orice fel de contact sexual cu soţia sa. Amatorii de calatorii trebuie sa retina ca la Miami este interzis de lege sa imite orice fel de sunete emise de animale, iar in Anglia oricine lipeşte greşit o marcă poştală care o reprezintă pe regină, poate fi acuzat de trădare de ţară. Si lista nu se opreste aici.

În Singapore este contrar legilor acestei ţări să mesteci banala gumă de mestecat. În statul Carolina de Nord, este interzis de lege să înjuri în prezenţa... morţilor. Singura ţară din lume care nu a cenzurat niciun film pentru adulţi este Belgia. Romania a introdus o lege care i-a enervant pe unii parinti. Spre exemplu, În anul 1935, guvernul României din acele timpuri a introdus o lege prin care personajul de desene animate, Mickey Mouse a fost interzis pe motiv că era atât de urât desenat încât speria copiii mici.

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close