Antena 3 CNN Timp liber Fun Cine este meditatorul "un pic împuşcat" al lui Mircea Badea: "Dacă e să iau lumină de undeva, de acolo ar fi de luat"

Cine este meditatorul "un pic împuşcat" al lui Mircea Badea: "Dacă e să iau lumină de undeva, de acolo ar fi de luat"

Cine este meditatorul "un pic împuşcat" al lui Mircea Badea: "Dacă e să iau lumină de undeva, de acolo ar fi de luat"
11 Aug 2015   •   00:15

Mircea Badea a afirmat, în pasa ediţiei de luni a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", că "meditatorul său" în materie de stat de drept şi libertate este John Fitzgerald Kennedy.

"Am şi eu un meditator. American. JFK se numeşte. E un pic împuşcat. Dar discursurile despre libertate şi secrete pe care le-a ţinut în 1961 sunt de neegalat.  (...) Dacă e să iau lumină de undeva, mi se pare că de acolo ar fi de luat lumină", a comentat Mircea Badea.

Badea a făcut această declaraţie după ce Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică au anunţat că iau meditaţii în materie de "stat de drept" şi "luptă anticorupţie".

Mircea Badea a comentat, în pasa cu "Sinteza Zilei", şi informaţia potrivit căreia postul de televiziune Prima TV, deţinut de afaceristul Cristian Burci, ar urma să intre în insolvenţă.

"Mi se pare că noi suntem ultimii papagali de pe pământ. Nu mai plăteşte nimeni bani la statul român. Nimeni. Aştia, de dreapta", a spus Mircea Badea.

Mircea Badea a anunţat, totodată, că şi-a schimbat celebra frază pe care o rostea la sfârşitul fiecărei emisiuni ("Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul"), cu "Trăim într-o colonie şi suntem conduşi de colonei".

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close