Antena 3 CNN Timp liber Fun Cum s-a descris Mircea Badea pe contul de Twitter. Cuvintele folosite au dat naştere unui nou îndemn

Cum s-a descris Mircea Badea pe contul de Twitter. Cuvintele folosite au dat naştere unui nou îndemn

Cum s-a descris Mircea Badea pe contul de Twitter. Cuvintele folosite au dat naştere unui nou îndemn
de S.T.    |    17 Oct 2013   •   10:48

Mircea Badea, realitatorul emisiunii "În gura presei", a vorbit miercuri seară despre felul în care s-a descris pe contul său de Twitter.

"Când e vorba de oameni interesanţi, cu viaţă interesantă de pe planetă, e Twitter-ul. Eu mi-am făcut cont ca să îi mai urmăresc pe unii de peste ocean. Când mi-am făcut eu cont de Twitter, acolo trebuia să te descrii", a povestit Badea.

Cuvintele folosite de Badea în descrierea de pe Twitter au făcut senzaţie.

"În perioada aia veneau nişte oameni la mine şi îmi spuneau, ori direct, ori prin intermediul netului, ori prin interpuşi "să ştii că mama a plâns". Fiind asaltat de astfel de poveşti, la vremea respectivă, am scris "fac mamele să plângă", o chestie cu care mă mândream", a mai spus Badea.

Realizatorul Tv susţine că îşi asumă faptul că va continua să înlăcrimeze unele mame. "Atunci când lucrurile devin mai efervescente, când târnosim un personaj, trebuie să ne asumăm că mama lui se va uita la emisiune şi va plânge. Pe cale de consecinţă logică, voi transforma inepţia aia cu "bebeluşelor, dans!" în "mămicuţelor, plâns!".

   VEZI AICI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII "În gura presei CU MIRCEA BADEA".

          VEZI PE VIDEONEWS.RO MAI MULTE FAZE TARI DIN EMISIUNEA ÎN GURA PRESEI.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Twitter
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close