Antena 3 CNN Timp liber Fun Este cel mai tare dans de nuntă de până acum! A crezut că îşi va surprinde soţul, dar nu ştia ce o aşteaptă

Este cel mai tare dans de nuntă de până acum! A crezut că îşi va surprinde soţul, dar nu ştia ce o aşteaptă

Este cel mai tare dans de nuntă de până acum! A crezut că îşi va surprinde soţul, dar nu ştia ce o aşteaptă
16 Sep 2014   •   23:23

Michael şi Jessica şi-au promis unul celuilalt că nu o să-şi facă niciun cadou de nuntă, dar Jessica a luat-o înainte şi a lăsat deoparte promisiunea lor.

Aceasta i-a dăruit soţului ei o superbă scrisoare cu numai o zi înainte de nuntă, dar nu bănuia nimic din ceea ce o aşteapta. Michael a plănuit şi el să uite de promisiune şi să îşi surprindă viitoare soţie.


Cu ajutorul celor apropiaţi şi al familiei, aceasta a organizat un flash mob, moment care s-a şi întâmplat imediat după primul dans în calitate de soţ şi soţie dintre Michael şi Jessica.

Extrem de fericită şi vizibil emoţionată, mireasa a fost luată prin surprindere în momentul în care a fost rugată să se aşeze pe un scaun şi să privească spectacolul pregătit numai pentru ea.

Ei au mărturisit că darurile care nu costă niciun ban şi vin din suflet sunt cele mai frumoase. Munca şi dragoste cu ajutorul cărora ajungi să realizezi astfel de cadouri sunt două elemente pe care celalalt le va aprecia mult mai mult.

×
Subiecte în articol: nunta dans mireasa mire
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close