Antena 3 CNN Timp liber Fun Finlandezii sunt cei mai buni din lume la cărat neveste (VIDEO)

Finlandezii sunt cei mai buni din lume la cărat neveste (VIDEO)

Finlandezii sunt cei mai buni din lume la cărat neveste (VIDEO)
04 Iul 2010   •   14:58

Finlandezii sunt cei mai buni la cărat neveste. Pentru al doilea an consecutiv, Finlanda a câştigat campionatul mondial de cărat neveste. 55 de cupluri din 15 ţări s-au înscris în competiţie.

Regulile competiţiei sunt simple. Cuplurile trebuie să treacă cu brio de patru probe: parcurgerea unui teren acoperit cu nisip fin, a unuia cu iarbă şi a altuia asfaltat, după care bărbatul trebuie să transporte "povara" printr-un bazin cu apă, cu adâncimea de un metru. Femeia cărată în spate de bărbat trebuie să aibă minim 17 ani, 49 de kilograme şi nu este neapărată nevoie să fie soţia competitorului. Ea poate fi o prietenă, o cunoştinţă sau chiar o vecină.

Ca şi anul trecut, câştigători au fost reprezentanţii ţării gazdă, care au parcurs distanţa de 253 de metri şi jumătate într-un minut şi cinci secunde.

Aceştia spun că în spatele succesului lor se află un secret.

Câştigători sau nu, toţi concurenţii au avut însă parte de o distracţie pe cinste.

55 de cupluri din 15 ţări au participat la concursul de anul acesta, spre încântarea spectatorilor.

Câştigătorii au plecat acasă, ca în fiecare an, cu premii în bani, echivalentul greutăţii soţiei în litri de bere, produse din partea sponsorilor şi o statuetă reprezentând un bărbat cu o femeie în spate.



Foto: VideoNews

Antena 3

×
Subiecte în articol: cupluri probe campionat femeie barbat spate
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close