Antena 3 CNN Timp liber Fun La asta nu te aşteptai! Poliţiştii au rămas ŞOCAŢI! VIBRATORUL folosit ca ARMĂ

La asta nu te aşteptai! Poliţiştii au rămas ŞOCAŢI! VIBRATORUL folosit ca ARMĂ

La asta nu te aşteptai! Poliţiştii au rămas ŞOCAŢI! VIBRATORUL folosit ca ARMĂ
Sursa foto: Foto: gtapolicemods.com
16 Iun 2015   •   10:23

O echipă de intervenţie pentru situaţii de urgenţă a găsit în valiza unui suspect de jaful unei bănci, mai multe obiecte... neobişnuite.

Se pare că vibratorul este "arma" cu care bărbatul a comis jaful.

Aaron Stein, în vârstă de 35 de ani, va fi judecat în Allegheny County  pentru nouă capete de acuzare, inclusiv tentativă de omor, furt calificat, posesie de armă, distrugere în masă, în conformitate cu documentele judiciare.


Stein a fost arestat după ce a jefuit o bancă dintr-o suburbie din Pittsburgh. Șeful poliției, Mark Sumpter, a spus pentru NBC WPXI din Pittsburgh: "a spus că are o bombă, a arătat firele suspendate de sub cămașă și a cerut bani."

"Hoțul a plecat într-o Toyota albă, care a fost trasă pe dreapta ulterior, de poliția din Robinson Township", a declarat Sumpter.

Ofițerii au găsit bani într-un sac de gunoi, iar sub scaunul pasagerului din față au gasit dispozitivul pentru care este acuzat că l-ar fi folosit în timpul jafulului de la bancă - "o cutie improvizată a fost scoasă dintr-o altă cutie, bandă neagră, vibrator și un telefon mobil," a mai spus Sumpter.

Un câine al echipei de intervenţie a verificat aparatul și o servietă pe care ofițerii au găsit-o în mașină. Ambele au fost detonate ca măsură de precauție, a spus poliția.





×
Subiecte în articol: banca jaf arma
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close