Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea:Eu sunt fan conflict USL, m-aș uitat toată ziua cum se înjură, mi se pare perfect românesc

Mircea Badea:Eu sunt fan conflict USL, m-aș uitat toată ziua cum se înjură, mi se pare perfect românesc

Mircea Badea:Eu sunt fan conflict USL, m-aș uitat toată ziua cum se înjură, mi se pare perfect românesc
26 Dec 2013   •   18:15

Mircea Badea fost invitat în cadrul emisiunii "100 de Minute" și a vorbit despre conflictul din interiorul USL-ul, dar mai ales dintre Zgonea și Antonescu.  

Acesta a făcut aluzie chiar la obiceiurile unuia dintre membri importanți ai USL:"Perna este importantă într-o anumită parte a USL-ului, se doarme".

Conflictele din ultima perioadă care au avut loc în interiorul social-liberalilor a stârnit multe reacții:"Eu sunt fan conflict USL, m-aș uitat toată ziua cum se înjură, mi se pare perfect românesc. Nu există o esență de românism în altă parte mai adevărată decât în conflictul uselist. Pentru că acum un an ei au luat 70 la sută, mă mir că nu au luat sută la sută, puteau să ia și 180 la sută, sunt convins că peste un an tot aici ajungeau", a declarat Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a continuat să dicsute depre disputele din USL: "Au luat 7 la sută ca să ce? Ca să se bată cu Băsescu. Și ce au zis, bă nu ne putem bate cu ăsta nici cu 70 la sută, este limpede, că nu ne duce capul. Și atunci ce să facem, ne batem între noi. La un an după ce au luat 70 la sută ei se bat între ei. Ceva mai românesc de atât ai văzut? Este sublim!", declarat acesta.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea 100 de minute
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close