Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Nu cred că există o persoană mai asistată social decât Traian Băsescu

Mircea Badea: Nu cred că există o persoană mai asistată social decât Traian Băsescu

Mircea Badea:  Nu cred că există o persoană mai asistată social decât Traian Băsescu
13 Ian 2015   •   00:07

RA-APPS i-a transmis lui Traian Băsescu o listă cu şapte case pe care să le utilizeze ca reşedinţă.

Pe listă au fost propuse apartamentul cu 6 camere din Bulevardul Constantin Prezan, din clădirea în care Traian Băsescu a locuit, la etaje diferite, cu Adrian Năstase şi Nicolae Văcăroiu , Vila 11 din Snagov, Vila 1 A din Snagov , un spaţiu cu 5 camere şi încă 3 camere de serviciu din strada Orbescu, un imobil cu 9 camere din strada David Praporgescu, un apartament cu 5 camere din strada Barbu Delavrancea şi un apartament cu 8 camere din strada Lev Tolstoi.

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a prezentat şi a comentat lista cu cele 7 imobile care i-au fost propuse fostului preşedinte, spre a-i fi date spre folosinţă.

"Să fim tradiţionali! Să începem cu Băsescu! Conform legii în vigoare, când nu mai este preşedinte, are dreptul la o casă. Ştiţi că viaţa lui sunt casele, cât mai mulţi metri pătraţi. El voia un domeniu, ceva de dimensiunile unui castel. Ideea este că în acest moment el trebuie să se decidă între 7 variante. Sigur, bunul simt elementar, având în vedere situaţia economică, că mulţi oameni din aceată ţară nu au case, te-ar obliga la minimum de decenţă. Dar la Băsescu este şi mai grav: el şi-a mai dat o casă când era primar", a declarat Mircea Badea.

Vila 11 din Snagov este cel mai mare imobil pus la dispoziţia lui Traian Băsescu. "Aici vorbim despre căsoi. Are 2189 de metri pătraţi. Deci trebuie să fii foarte în formă! ca să te duci dintr-un capăt în altul al casei. Trebuie să îţi iei la tine merinde. Dacă te prinde moaptea pe drum? Eu sper că pe lungul drum al mătăsii, dintre sufragerie şi bucătărie să fie presărate câteva dormitoare. Poate ţi se face somn", a mai declarat Mircea Badea.

×
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close