Antena 3 CNN Timp liber Fun Mireasa şi-a făcut poza asta în noaptea nunţii, dar i-a trimis-o din greşeală SOACREI. Cum a reacţionat aceasta

Mireasa şi-a făcut poza asta în noaptea nunţii, dar i-a trimis-o din greşeală SOACREI. Cum a reacţionat aceasta

Mireasa şi-a făcut poza asta în noaptea nunţii, dar i-a trimis-o din greşeală SOACREI. Cum a reacţionat aceasta
de P.I.    |    13 Noi 2012   •   07:13

Ziua nunţii poate să fie un adevărat stres mai ales pentru miri. Trebuie să zâmbească mult, să se asigure că totul decurge conform planurilor, că toţi invitaţii se simt bine şi petrec un timp plăcut alături de ei.

Însă după ce petrecerea s-a terminat, cei doi miri rămân în sfârşit singuri. Cel puţin asta credea şi această mirasă din Rusia, care a povestit pentru site-ul korzika.net păţania prin care a trecut.

Pentru că proaspătul ei soţ întârza să urce în camera de hotel pe care şi-o rezervaseră, mirele trebuind să achite nota de plată de la restaurant şi să se asigure că toată lumea este mulţumită, miresica s-a gândit să îi trimită un mic imbold. Aşa că, după ce s-a dezbrăcat de rochia de mireasă, i-a arătat soţului ce "cadoul" îl aşteaptă în cameră.

Însă în loc să îi trimită lui poza, i-a trimis-o SOACREI. Femeia, convinsă fiind că s-a produs o greşeală, s-a dus cu telefonul la fiul ei şi i-a arătat imaginea, spunându-i: "Ştiam că ai făcut o alegere bună".


×
Subiecte în articol: casatorie nunta soacra
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close