Antena 3 Timp liber Fun Na'vi sunt deprimaţi. Vezi cum au reacţionat cei din ?Avatar? după ce au pierdut Oscarul (VIDEO)

Na'vi sunt deprimaţi. Vezi cum au reacţionat cei din ?Avatar? după ce au pierdut Oscarul (VIDEO)

12 Mar 2010   •   18:22
Na'vi sunt deprimaţi. Vezi cum au reacţionat cei din ?Avatar? după ce au pierdut Oscarul (VIDEO)
Sursa foto: avatar

?The Hurt Locker? este filmul care a primit Oscarul, anul acesta, pentru cel mai bun film în dauna lui ?Avatar?.

?The Hurt Locker? este un lungmetraj realizat cu un buget foarte redus şi care prezintă viaţa unor soldaţi americani în timpul războiului din Irak. ?Avatar? este o super-producţie science-finction 3D ce abundă în efecte speciale şi care prezintă ciocnirea dintre Na'vi, civilizaţia indigenă a planetei Pandora, şi oameni, dornici să colonizeze planeta şi să extragă o resursă extrem de preţioasă care se găseşte numai aici.

Declarat cel mai profitabil film al tuturor timpurilor, ?Avatar? a fost regizat de James Cameron, responsabil de realizarea filmului ?Titanic?, al doilea cel mai profitabil lungmetraj al tuturor timpurilor. ?The Hurt Locker? a fost regizat de Kathryn Bigelow, fosta soţie a lui James Cameron.

Cei de la Happy Fish au prezentat, într-un montaj, fazele prin care trece marele învins al Oscarurilor şi au arătat Avatarul aşa cum îl văd ei după decernarea premiilor.Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close