Antena 3 CNN Timp liber Fun Prezentatori TV din Chicago, vedete pe internet după ce au ratat prezentarea imploziei unui pod

Prezentatori TV din Chicago, vedete pe internet după ce au ratat prezentarea imploziei unui pod

Prezentatori TV din Chicago, vedete pe internet după ce au ratat prezentarea imploziei unui pod
21 Noi 2010   •   22:02

Doi prezentatori ai unui post TV din Chicago au ajuns cunoscuţi în toată lumea pentru o scenă amuzantă, petrecută în emisiunea lor. Cei doi au ratat implozia unui pod, pe care o anunţaseră minute în şir că va fi transmisă în direct. Secvenţa filmată a ajuns pe internet, unde a fost văzută de aproape opt milioane de oameni.

Cu doar câteva minute înainte, cei doi prezentatori îşi anunţau telespectatorii să fie pregătiţi pentru mult aşteptatul eveniment. „Un pod va fi detonat în această dimineaţă pentru a face loc unui alt pod. Rămâneţi cu noi, cred că urmează să se întâmple, la 7 fix. Cred că va fi extraordinar. Nu cred că am mai avut în emisiunea noastră o implozie transmisă în direct”, au spus ei.

Dar, pentru că pirotehniştii întârziau detonarea podului, prezenatorii au schimbat subiectul. Chiar atunci însă s-a produs implozia. „Glumeşti? Am stat în direct 3 minute, am schimbat imaginea pentru 5 secunde şi atunci s-a întâmplat!” În hohotele de râs ale colegilor, cei doi prezentatori şi-au încheiat transmisia.

 

×
Subiecte în articol: chicago vedeta
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close