Antena 3 CNN Timp liber Fun Prima ediţia a concursului de ... aruncat cu brazi în Bucureşti

Prima ediţia a concursului de ... aruncat cu brazi în Bucureşti

Prima ediţia a concursului de ... aruncat cu brazi în Bucureşti
de N.B.    |    12 Ian 2013   •   23:36

Zeci de bucureşteni au participat astăzi la cursa de aruncat cu brazi. Fiecare concurent a primit un pom, mai mic sau mai mare, s-a aşezat la linia de stat, iar apoi s-a rugat ca bradul lui să zboare ca vântul şi ca gandul.

Cum se întâmplă la orice concurs, doar unul dintre ei a fost învingător. Ceilalţi s-au ales cu puţină mişcare în aer liber şi un foc de tabără de toată frumuseţea.

Primul concurent nu a avut prea mult noroc, la prima încercare. Însă nu s-a dat bătut. S-a ridicat de pe gheaţă, s-a şters puţin, a luat bradul şi a mai aruncat o dată.

Cel de-al doilea concurent, mai puţin emoţionat, pentru că ştia deja că nu trebuie să alerge pe gheaţă, a aruncat mai bine.

Au urmat şi alţi bucureşteni. Toţi s-au încălzit înainte cu un pahar de vin fiert sau ceai. Au studiat brazii şi au urmărit aruncările adversarilor.

E pentru prima dată când se organizează în Capitală un astfel de concurs. Iar la final, pentru ca prima ediţie a concursului de aruncat cu brazi să fie una memorabilă, în mijlocul parcului din Drumul Taberei a fost aprins un mare foc de tabără.



×
Subiecte în articol: concurs Drumul Taberei
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close