Antena 3 CNN Timp liber Fun Sarkozy, "le king of Blig-Bling". Vedeţi filmuleţul în care este ironizat preşedintele francez (VIDEO)

Sarkozy, "le king of Blig-Bling". Vedeţi filmuleţul în care este ironizat preşedintele francez (VIDEO)

Sarkozy, "le king of Blig-Bling". Vedeţi filmuleţul în care este ironizat preşedintele francez (VIDEO)
31 Oct 2008   •   22:50

Căsătoria cu fotomodelul şi cântăreaţa Carla Bruni, Rollex-ul de aur pe care poartă la fiecare apariţie publică şi ochelarii de soare Ray-ban. Toate acestea au construit o imagine stridentă a lui Nicholas Sarcozy, iar francezii nu scapă nici o ocazie pentru a-l ironiza pe preşedintele francez. În plus, lipsa simţului umorului de care Sarkozy a dat dovadă a făcut din el o victimă a umoriştilor francezi. Ultima ispravă a acestora este un filmuleţ difuzat de YouTube în care Sarkozy este nimeni altul decât "Regele Bling-Bling". ("le king of Blig-Bling").
Totuşi, stilul preşedintelui francez nu este singurul lucru ironizat în filmuleţ, ci şi promisiunile pe care acesta le-a făcut francezilor. În filmuleţ, Sarkozy este înconjurat de femei semi-dezbrăcate, conduce maşini decapotabile, fumează trabuc şi îşi face de cap într-un club de noapte.
Referitor la acest filmuleţ, unul dintre purtătorii de cuvânt ai preşedintelui francez a declarat: "În prezent, nu avem informaţii potrivit cărora un film video cu preşedintele ar circula pe Internet."

Citiţi şi "Sarkozy a pierdut procesul. Păpuşă voodoo cu imaginea sa este legală".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicholas Sarkozy
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close