Antena 3 CNN Timp liber Fun Sute de copii români au intrat în Cartea Recordurilor cu zâmbetele lor. Vezi ce au sărbătorit

Sute de copii români au intrat în Cartea Recordurilor cu zâmbetele lor. Vezi ce au sărbătorit

Sute de copii români au intrat în Cartea Recordurilor cu zâmbetele lor. Vezi ce au sărbătorit
Sursa foto: Foto: braceplace.ca
11 Oct 2011   •   21:00

Cartea Recordurilor a mai deschis o pagină pentru România. Sute de copii s-au adunat marţi într-un parc din Capitală ca să realizeze cea mai numerosă colecţie de zâmbete din lume. Acum aşteaptă omologarea de la Cartea Recordurilor. A fost un mod inedit de a aniversa zece ani de când funcţionează în România "telefonul copilului". 

O bucurie sinceră pe care doar un copil o poate oferi. Sute de prichindei au uitat de ploaie şi au vrut să arate că zâmbetul lor merită un loc în Cartea Recordurilor.

Şase cifre care au reuşit să ajute mii de copii din întreaga ţară. Timp de 10 ani, Telefonul Copilului a sunat de 1.700.000 de ori. Semn că micuţii din România au nevoie de ajutor. 

Jumătate din apeluri vin din mediul rural. Cei mai mulţi copii cu probleme sună din Iaşi, Constanţa şi Bacău. Consilierii avertizează: nu doar abuzurile fizice lasă urme adânci. Copiii se plâng că nu sunt ascultaţi sau că petrec prea puţin timp cu părinţii.

O speranţă care îl face pe Andrei şi mai dornic să intre în Cartea Recordurilor. Zâmbetul lui, alături de sutele de chipuri nevinovate de copii ne-ar putea reaminti, în fiecare zi, că mamă şi tată nu sunt calculatorul şi televizorul, iar bătaia nu este ruptă din Rai.   

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close