Antena 3 CNN Timp liber Fun Un adolescent american a vrut sa cumpere marijuana trimiţând, din greşeală, un SMS şerifului

Un adolescent american a vrut sa cumpere marijuana trimiţând, din greşeală, un SMS şerifului

Un adolescent american a vrut sa cumpere marijuana trimiţând, din greşeală, un SMS şerifului
Sursa foto: Foto: ikeepsafe.blogspot.com
03 Sep 2010   •   22:00

O întâmplare amuzantă a avut loc în oraşul Helena, statul american Montana. Un adolescent şi prietenii săi au încercat să cumpere marijuana printr-un SMS trimis din greşeală unui şerif. Tânărul a încurcat numărul de telefon al dealer-ului său şi i-a scris poliţistului într-un mesaj text că vrea să cumpere marijuana de 20 de dolari, relatează Helena Independent Record.

Iniţial, şeriful a crezut că are de-a face cu o farsă, însă a decis repede să meargă mai departe şi să vadă despre ce este vorba, aşla că a stabilit o întâlnire cu tinerii.

Unul dintre ei a leşinat când şeriful i-a arătat insigna oficială. Şi mai interesant este că la faţa locului s-a nimerit să fie şi tatăl băiatului, care nu a fost prea încântat de ce face fiul său. Aşa că detectivul a decis să nu îl aresteze, şi să-l lase pe mâna părintelui, un bărbat foarte bine făcut, ?cu constituţia unui militar?, după cum scrie publicaţia citată.

?Încercarea de a cumpăra droguri este o infracţiune, însă e şi mai rău că va avea de-a face cu părinţii săi?, a declarat şeriful.

 

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marijuana
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close