Antena 3 CNN Timp liber Fun Un cuplu de homosexuali a oferit o viaţă de vis unei ... păpuşi de plastic

Un cuplu de homosexuali a oferit o viaţă de vis unei ... păpuşi de plastic

Un cuplu de homosexuali a oferit o viaţă de vis unei ... păpuşi de plastic
Sursa foto: Foto: Daily Mail
15 Apr 2011   •   21:58
Doi bărbaţi şi un bebeluş de plastic. Vorbim despre un cuplu de gay care de 21 de ani poartă cu ei, peste tot unde se duc în lume, o păpuşă, conform Daily Mail.

Ba mai mult, cei doi "părinţi” nu au făcut rabat când a venit vorba de momente frumoase pentru "copil”. Păpuşa a văzut peste 100 de ţări din şapte continente. De la Taj Mahal, din India, până la piramidele egiptene, de la cele mai scumpe restaurante din lume, până la cele mai renumite biserici şi catedrale, păpuşa nu a ratat nimic.

Dar copilul nu se afişează oricum, ci doar cu cele mai scumpe accesorii şi piese de vestimentaţie. Încălţăminte de la magazinul Bloomingdales, ceas Cartier, nimic nu este prea mult sau prea scump pentru "copil”.

Cei doi susţin că au găsit păpuşa într-un magazin din Paris. Au dat patru lire pentre ea şi atunci a început, de fapt, viaţa lor ca un cuplu. "Aveam mulţi prieteni la momentul acela, prieteni care aveau copii şi care nu mai aveau timp de ieşit din această cauză. Şi atunci ne-am gândit că ar trebui să avem un copil care să nu ne strice viaţa socială.”

×
Subiecte în articol: cuplu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close