Antena 3 CNN Timp liber Fun Un ieșean a publicat această poză pe net! Mesajul lui l-a făcut să primească numai aprecieri - Ce a vrut să demonstreze de fapt

Un ieșean a publicat această poză pe net! Mesajul lui l-a făcut să primească numai aprecieri - Ce a vrut să demonstreze de fapt

Un ieșean a publicat această poză pe net! Mesajul lui l-a făcut să primească numai aprecieri - Ce a vrut să demonstreze de fapt
18 Ian 2017   •   11:42

Un ieşean a publicat pe contul său de Facebook o poză cu o maşină pe capota căreia se aflau două pungi cu pufarine şi chips-uri. Bărbatul a informat în textul scris pe Facebook că doamna care îl însoţea pe cel din imagine a aruncat în şanţ pungile.  

"14 ianuarie 2017. Ieşisem din Maramureş şi trec pe lângă această maşină, din care o "doamnă" aruncă pungile de "pufarine" şi "chipsuri" direct în şanţul de lângă parcare! Opresc, dau cu spatele, cobor, merg prin zăpadă şi iau pungile, spun că "bizonii, tot bizoni!", i le pun pe capotă şi-i fac 2 poze! Ele "ascunse" în portbagaj, numai "masculul alfa" mă supraveghea, mai din lateral, procesând mai greu informaţiile!

Poate nu se înţelege din foto, dar "liderul micii turme" era cam la 2 metri, "bronzat", cu ceafa groasă şi "blugi slim"! Când a văzut că plec cu pozele şi-i las "cadourile" pe capotă, a venit alergând la maşină şi-mi deschide uşa să se lămurească asupra unor aspecte: de ce îl injur, de ce îi fac poze şi dacă vreau să fiu bătut.

Nu prea pricepea de ce nu-mi este frică şi cum de-l întreb calm dacă a înţeles ce am spus. Fie vorba între noi, la cât era de mare, de nervos pe "tupeul" meu şi la ce "gripat" eram eu, îmi luam o "salată" de zile mari, dar sigur nici lui nu îi era bine după! Descumpănit total de atitudinea mea, cu toate că-mi arătase deja pumnii, s-a mulţumit să mă înjure şi să-mi trântească uşa! Îi răspund că o să se vadă pe net şi asta vă cer vouă: să mă ajutaţi acum!

VĂ ROG DISTRIBUIŢI, SĂ FACEM ACEST "BIZON" ... "VEDETĂ"! Pe prietenii din Bucureşti îi rog să aflăm, pe baza numărului, cine este acest "personaj cu ştaif" şi prin ce instituţie lucrează! Presimt o mare supriză!

P.S.: Are asigurare obligatorie emisă de "Uniqa, Baia Mare", deci probabil e de acolo, maşina este în leasing", a fost mesajul scris de ieşean pe Facebook.

Postarea acestuia tinde să devină virală, peste 313 persoane distribuind mesajul său până în acest moment.

×
Subiecte în articol: poza masina mesaj Iași Sosea strada
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close