Antena 3 CNN Timp liber Fun Ziua Animalelor, serbată la Antipa. Mesajul Muzeului a stârnit amuzament pe Facebook

Ziua Animalelor, serbată la Antipa. Mesajul Muzeului a stârnit amuzament pe Facebook

Ziua Animalelor, serbată la Antipa. Mesajul Muzeului a stârnit amuzament pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook
03 Oct 2015   •   15:08

 Ziua Mondială a Animalelor va fi sărbătorită duminică, la Bucureşti, la Muzeul "Grigore Antipa", unde cei cu nume ce amintesc de necuvântătoare vor avea acces gratuit, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a muzeului.

Internauții s-au amuzat copios pe seama anunțului făcut de cei de la Antipa. ”Soția îmi spune ”iepuraș”, pot să intru gratuit?”, a întrebat unul din fani pe Facebook, în timp ce altul a întrebat dacă promoția e valabilă și pentru cei care sunt alintați cu ”măi, animalule!”.

 
Dragii noștri,Cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, sărbătorită duminică, 4 octombrie 2015, toți cei care poartă...

Posted by Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" on 2 Octombrie 2015


Ziua Mondială a Animalelor a luat naştere în urma convenţiei ecologiştilor din Florenţa, în anul 1931, şi a avut ca scop atragerea atenţiei asupra creşterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariţie, arată reprezentanţii Muzeului Antipa.

În Declaraţia Universală a Drepturilor Animalelor, proclamată la sediul UNESCO din Paris, în 1978, se afirmă că "necunoaşterea şi desconsiderarea acestor drepturi l-au condus şi continuă să-l conducă pe om să comită crime contra naturii şi a animalelor" şi că "educaţia trebuie să cultive încă din copilărie observarea, înţelegerea, respectarea şi dragostea faţă de animale".

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close