Antena 3 CNN Timp liber Fun Ziua Recordurilor, sărbătorită în întreaga lume. Cel mai înalt om de pe Pământ s-a plimbat cu cel mai scund om din lume

Ziua Recordurilor, sărbătorită în întreaga lume. Cel mai înalt om de pe Pământ s-a plimbat cu cel mai scund om din lume

Ziua Recordurilor, sărbătorită în întreaga lume. Cel mai înalt om de pe Pământ s-a plimbat cu cel mai scund om din lume
de O.P.    |    14 Noi 2014   •   06:45

600 de mii de oameni au luat parte la încercări de doborâre a recordurilor în întreaga lume, de ziua mondială a recordurilor.  În cadrul evenimentului global, cel mai înalt om de pe planetă s-a întâlnit cu cel mai scund om din lume.

În China, peste 25.000 de oameni în costume stridente au reuşit să doboare recordul mondial la dans sincron. Recordul anterior era de aproape zece ori mai mic.

Şi în Paris au fost doborâte trei recorduri mondiale, la celebrul cabaret Moulin Rouge. Cel mai mare număr de rotiri de picior în stilul can-can, 29 de rotiri în 30 de secunde, cel mai mare număr de poziţionări ale unui picior în jurul capului, 30 de astfel de figuri acrobatice în 30 de secunde, dar şi cel mai mare număr de piruete la sol legate între ele în şpagat.

Recordul din Marea Britanie a fost unul cu totul şi cu totul special. A fost prima oară când cel mai înalt bărbat din lume s-a întâlnit cu cel mai scund bărbat de pe glob. Unul măsoară aproape 2,5 metri, celălalt doar 54,6 centimetri, dar s-au înţeles de minune.

În oraşul american Phoenix, un jucător de baschet a făcut istorie. A aruncat la coş cu spatele de la o distanţă de aproape 25 de metri. Tentativa lui a fost încununată cu succes.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close