Antena 3 CNN Timp liber Gemenele care fac bani în timp ce dorm, acuzate că vând sex, nu jucării

Gemenele care fac bani în timp ce dorm, acuzate că vând sex, nu jucării

Gemenele care fac bani în timp ce dorm, acuzate că vând sex, nu jucării
Sursa foto: foto: Instagram
08 Mai 2016   •   17:21

Gemenele identice Allie şi Lexie Kaplan din Los Angeles au pus bazele unei afaceri pe cât de simplă, pe atât de ciudată. Tinerele de 22 de ani vând jucării cu care dorm în pat, fiecare obiect fiind cumpărat cu 333 de dolari, scrie Adevarul.

Gemenele Allie şi Lexie Kaplan, care trăiesc în Los Angeles, SUA, au descoperit o modalitate uşoară de a face bani. Fetele colaborează cu specialistul în promovare online Matty Mo, ceea ce înseamnă mai exact că promovează pe contul personal de Instagram fotografii în care apar împreună, în pat, pregătite de culcare, alături de o figurină sau de o jucărie de pluş inspirată de un supererou sau de personaje din filme cunoscute, precum Batman, Yoda, Chewbacca, Hulk şi Darth Vader, din colecţia intitulată „The Boys Toys”.

Prima serie de jucării s-a vândut deja, fiecare în parte cu 333 de dolari (291 de euro), pachetele fiind formate dintr-o figurină cu care gemenele şi-au petrecut noaptea, un certificat de autenticitate „semnat” de fete cu urmele buzelor date cu ruj şi o fotografie înrămată în care acestea apar alături de jucăria cumpărată.

''Jucăriile chiar miros la fel ca noi după noaptea petrecută împreună. Dormim cu fiecare în parte şi avem fotografii care dovedesc acest lucru. Săptămâna aceasta o să vă dezvăluim cele mai intime secrete'', se arată într-un mesaj postat de tinere pe contul de Instagram.

foto: instagram/ the_kaplan_twins

Afacerea cu iz sexual a primit o mulţime de critici în mediul online, gemenele fiind acuzate că ideea lor vinde sex, nu jucării, şi nu este nici pe departe atât de inocentă pe cât pare.
 

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close