Antena 3 CNN Timp liber Muzică "Are numai 13 luni, dar comunică cu spiritele". Vezi ce vedetă a declarat asta despre fiica sa

"Are numai 13 luni, dar comunică cu spiritele". Vezi ce vedetă a declarat asta despre fiica sa

"Are numai 13 luni, dar comunică cu spiritele". Vezi ce vedetă a declarat asta despre fiica sa
09 Iul 2012   •   20:01

Artista americană Pink a declarat că fiica ei în vârstă de 13  luni poate comunica cu spiritele şi are capacităţi paranormale, scrie Mediafax.

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani este sigură că bebeluşii au o legătură puternică cu spiritele şi crede că Willow a văzut spiritele unor persoane decedate de mai multe ori în ultimele luni.

"Absolut! Ea vede spirite tot timpul. Cred că ei pot vedea spirite, iar Willow a încercat să ofere biscuitul ei unei entităţi care se afla chiar în faţa ei, spre care râdea, de mai multe ori în ultimele şase luni", a declarat artista.



Aceasta a declarat de asemenea că fiica ei este puţin cam agresivă, bătându-i în cap pe copiii care nu iau de la ea jucăria oferită.

Întrebată de un ascultător dacă are vreun regret, aceasta a răspuns: "Am un singur regret în întreaga mea viaţă. Atunci când mama m-a tras de păr, am tras-o şi eu de păr şi am împins-o, iar ea a căzut pe scări. Îmi doresc să nu o fi împins pe mama mea pe scări, când aveam 12 sau 13 ani. Ne-a şocat pe amândouă. S-a întâmplat probabil cu puţin timp înainte ca ea să mă alunge de acasă".

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close