Antena 3 CNN Timp liber Muzică Benone Sinulescu, în conflict cu primăria Buzău, din cauza orologiului din Palatul Comunal

Benone Sinulescu, în conflict cu primăria Buzău, din cauza orologiului din Palatul Comunal

Benone Sinulescu, în conflict cu primăria Buzău, din cauza orologiului din Palatul Comunal
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Sep 2011   •   18:51

Orologiul din Buzău ar putea rămâne mut, dacă nu la propriu, măcar de uimire. Benone Sinulescu s-a supărat pe edilii buzoieni pentru că ceasul cântă la fiecare oră fixă o melodie de-a lui, fără ca el să îşi fi dat acordul. Uniunea Compozitorilor i-a venit în ajutor, iar artistul somează acum primăria să plătească 500 de lei pe lună, dacă vrea să păstreze sunetul ceasului.

Mărturie a dragostei pentru locurilor natale, cântecul "Cât e Siriul de Mare" este acum mărul discordiei între Nea Beni şi Primăria din Buzău, după ce piesa a fost preluată de ceasul din Palatul Comunal.

Acum cere primăriei 500 de lei pe lună pentru ca ceasul să cânte melodia şi de acum înainte.

Deşi este hotărât să pună taxă pe orologiu, Nea Beni nu vrea să păstreze nici un leu, ci doreşte ca banii să fie folosiţi pentru şcoala de orbi din Buzău.

Deşi se grăbesc să îşi arate admiraţia, edilii locali nu participă la evenimentele la care artistul este invitat şi vor să renunţe la melodia din turn. Mai mult decât atât, se gândesc chiar să îi retragă cetăţenia de onoare.



×
Subiecte în articol: cantaret ceas primarie Buzau melodie şcoală
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close