Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bodo de la Proconsul, între muzică şi credinţă: Seara, la concert, dimineaţa, la biserică

Bodo de la Proconsul, între muzică şi credinţă: Seara, la concert, dimineaţa, la biserică

Bodo de la Proconsul, între muzică şi credinţă: Seara, la concert, dimineaţa, la biserică
21 Noi 2010   •   21:38

Bodo de la Proconsul, aşa cum nu l-aţi mai văzut. Între muzică şi credinţă. Seara, concert, dimineaţă, slujbă. Are o viaţă cum nu se poate mai frumoasă şi pentru asta vrea să-i mulţumească Domnului Iisus. Ne-am întâlnit cu Bodo la slujba de la biserica "Râul Vieţii" din Bucureşti.

Cu zâmbetul pe buze, deloc obosit după concertul de sâmbătă seară, Bodo a ajuns la Biserica "Râul Vieţii" puţin după ora 10. Acolo îl aşteptau nu numai prietenii, ci şi soţia lui.

“E foarte frumos să asculţi cuvântul Domnului şi atunci când nu înţelegi ceva din Biblie, vii aici şi afli imediat”, a spus Bodo.

Aşa i s-a întâmăplat şi lui. Iar în urmă cu şapte luni Bodo a hotărât să devină şi el neoprotestant.

“Binele din viaţa mea m-a determinat să fac asta. Ne-am întrebat cui datorăm asta şi am găsit un singur răspuns, Domnului Iisus”.

 

Chiar dacă are concert sâmbătă noaptea, dacă duminica îl prinde în Bucureşti, Bodo nu are cum să nu meargă la biserică. Dar asta nu înseamnă că numai atunci se gândeşte la Dumnezeu. “Îmi aduc aminte de Domnul în mai mult puncte cheie ale zilei”. Cât despre "obligaţiile" pe care le are ca membru al Bisericii "Râul Vieţii"...

“Să vii la biserică şi să participi cu inima deschisă la slujbă, restul nu mai e obligaţie, nimic. În Biblie scrie de zeciuială, iar zeciuiala la noi o ţinem de foarte mult timp, dinainte să mă pocăesc eu. E vorba de 8 - 10 ani”, a explicat Bodo. El nu este singurul membru al trupei Proconsul care merge la acea biserică. “Este Biserica unde noi se ocupăm şi de partea muzicală şi de partea tehnică”, a spus Dragoş. Un loc în care, de Crăciun, s-ar putea ca şi ei să concerteze.

×
Subiecte în articol: biserica
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close