Antena 3 Timp liber Muzică Dan Bittman îşi va construi drum privat până la Autostrada Soarelui

Dan Bittman îşi va construi drum privat până la Autostrada Soarelui

18 Iul 2011   •   22:19
Dan Bittman îşi va construi drum privat până la Autostrada Soarelui
Sursa foto: Foto: Intact Images

Liderul formaţiei Holograf, Dan Bittman a obţinut autorizaţie să-şi facă un drum privat pe care să ajungă de la proprietatea sa la Autostrada Soarelui, printr-o parcare. Documentul a fost semnat de fostul director, Liviu Costache, chiar în ziua în care acesta şi-a dat demisia. Compania de Autostrăzi cercetează cazul şi ar putea dispune închiderea drumului, dacă se constată că amenajarea e ilegală.

De la vila aflată pe malul bălţii Suliman, unde îşi construieşte şi un teren de tenis, Dan Bittman iese în autostrada Soarelui pe un drum privat, care traversează o benzinărie. Legea spune că accesul la autostradă se face prin noduri rutiere. Nicio vorbă despre parcări.

Artistul are şi o explicaţie.

"Accesul este strict pentru mine şi familia mea, l-am construit la cererea mamei mele care este foarte bolnavă şi îmi era greu să o aduc aici, la terenul ei. Am toate actele în regulă, altfel nu mă apucam"

 


Doar că, din ce spune paznicul bălţii, nu prea e strict pentru familie.

Cum a obţinut, totuşi, rockerul aprobarea să-şi construiască drumul? A primit autorizarea de la fostul director al Companiei de Autostrăzi, Liviu Costache, care a semnat documentul chiar în ziua în care a demisionat. L-a ajutat şi Poliţia rutieră.

Şefii actuali ai companiei de autostrăzi promit să analizeze situaţia.


×
Subiecte în articol: Dan Bittman Holograf
Parteneri
x close