Antena 3 CNN Timp liber Muzică Dan Bittman îşi va construi drum privat până la Autostrada Soarelui

Dan Bittman îşi va construi drum privat până la Autostrada Soarelui

Dan Bittman îşi va construi drum privat până la Autostrada Soarelui
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Iul 2011   •   22:19

Liderul formaţiei Holograf, Dan Bittman a obţinut autorizaţie să-şi facă un drum privat pe care să ajungă de la proprietatea sa la Autostrada Soarelui, printr-o parcare. Documentul a fost semnat de fostul director, Liviu Costache, chiar în ziua în care acesta şi-a dat demisia. Compania de Autostrăzi cercetează cazul şi ar putea dispune închiderea drumului, dacă se constată că amenajarea e ilegală.

De la vila aflată pe malul bălţii Suliman, unde îşi construieşte şi un teren de tenis, Dan Bittman iese în autostrada Soarelui pe un drum privat, care traversează o benzinărie. Legea spune că accesul la autostradă se face prin noduri rutiere. Nicio vorbă despre parcări.

Artistul are şi o explicaţie.

"Accesul este strict pentru mine şi familia mea, l-am construit la cererea mamei mele care este foarte bolnavă şi îmi era greu să o aduc aici, la terenul ei. Am toate actele în regulă, altfel nu mă apucam"

 


Doar că, din ce spune paznicul bălţii, nu prea e strict pentru familie.

Cum a obţinut, totuşi, rockerul aprobarea să-şi construiască drumul? A primit autorizarea de la fostul director al Companiei de Autostrăzi, Liviu Costache, care a semnat documentul chiar în ziua în care a demisionat. L-a ajutat şi Poliţia rutieră.

Şefii actuali ai companiei de autostrăzi promit să analizeze situaţia.


×
Subiecte în articol: Dan Bittman Holograf
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close