x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Dan Puric şi Nicolae Furdui Iancu vă invită la spectacolul de gală “Să se ridice ţara!” pe 28 noiembrie la Sala Palatului

de 14 Noi 2017   •   16:36
Dan Puric şi Nicolae Furdui Iancu vă invită la spectacolul de gală “Să se ridice ţara!” pe 28 noiembrie la Sala Palatului 13

Două nume de o sonoritate incontestabilă, doi artişti de prestigiu care şi-au pus mereu talentul în slujba patriotismului vor fi în premieră împreună pe scena Sălii Palatului pe 28 noiembrie în spectacolul “Să se ridice ţara”!  DAN PURIC şi NICOLAE FURDUI IANCU îşi unesc forţele într-un eveniment de gală, programat nu întâmplător, chiar în preajma Zilei Naţionale.

Amfitrionul a numeroase conferinţe de succes şi maestrul unei impresionante palete de mijloace de expresie ce compun un adevărat limbaj, DAN PURIC va aduce în faţa celor prezenţi o emoţionantă prelegere în ton cu tema spectacolului.

Iar NICOLAE FURDUI IANCU, unul din cei îndrăgiţi şi cunoscuţi intrepreţi de muzică populară, va ridica în picioare publicul cu  cele mai reprezentative piese din cariera. Solistul va domina Sala Palatului cu vocea sa tunătoare şi va face să vibreze inimile cu cele mai iubite melodii patriotice, cântece de cătănie, balade, marşuri şi cântece de dor. Din programul unei seri dedicate spaţiului mitic românesc nu vor lipsi:  “Noi Suntem Români”, “Tu Ardeal,” sau “Treceti Batalioane Române Carpaţii.”

Cei doi vor fi acompaniaţi de bine cunoscutul ansamblul folcloric Crai Nou.  

Bilete se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro.

sati