Antena 3 CNN Timp liber Muzică Drama unei celebre cântărețe de la noi. A fost părăsită de logodnic la 3 săptămâni după ce a născut

Drama unei celebre cântărețe de la noi. A fost părăsită de logodnic la 3 săptămâni după ce a născut

Drama unei celebre cântărețe de la noi. A fost părăsită de logodnic la 3 săptămâni după ce a născut
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Mar 2016   •   14:54

Parasita de tata la varsta de un an si ramasa doar in grija mamei, alaturi de cei trei frati ai sai, Elena Turcu (Bijou) a reusit sa fenteze moartea pe cand era in clasa intai, atunci cand cea mai buna prietena a impins-o in fata masinii. Dupa saptamani intregi de coma, ea a reusit sa-si revina, dar poarta si acum urmele teribilului incident, scrie Ziarul Ring.

Intamplarea care i-a marcat copilaria nu a fost insa singura cumpana din viata frumoasei cantarete. Pe cand avea 17 ani, ea s-a indragostit de fiul unui afacerist american, care avea afaceri in orasul ei natal, Bacau. Cum regulile bisericii careia ii apartinea o obligau sa aiba o viata linistita, cei doi s-au mutat dupa numai cateva luni impreuna. “El are cu zece ani mai mult ca mine si a fost dragoste la prima vedere. Cred sincer ca ma iubea, in ciuda a ceea ce a urmat… In foarte scurt timp, ne-am logodit, iar eu am ramas insarcinata. Eram asa de tanara atunci ca nici nu mi-am dat seama! Mama a fost cea care a banuit, fiindca eram mai mereu obosita. Toata sarcina relatia a mers bine, chiar si in primele zile dupa nastere. Apoi, insa, a disparut fara urma, fara explicatii, fara nimic”, a spus Elena pentru Ring.

 

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close