Antena 3 CNN Timp liber Muzică După succesul de la Eurovision, Paula Seling şi Ovi vor lansa un album împreună (VIDEO)

După succesul de la Eurovision, Paula Seling şi Ovi vor lansa un album împreună (VIDEO)

După succesul de la Eurovision, Paula Seling şi Ovi vor lansa un album împreună (VIDEO)
31 Mai 2010   •   21:11



Paula Seling s-a întors, duminică, acasă, mai fericită ca niciodată. Împreună cu Ovi a reuşit să aducă de la Oslo medalia de bronz României la concursul Eurovision. Semn că jocul cu focul le-a adus mult noroc.

Colaborarea dintre Paula şi Ovi nu s-a încheiat, însă, pe scena de la Oslo.

"Suntem porniţi să vă oferim un album întreg cu piese. El, peste două săptămâni, vine în România şi reluăm lucrurile de unde le-am lăsat. Vom lucra împreună la acest album nou", a spus Paula Seling la Observator.

Dar nu va fi un album dedicat exclusiv românilor. Pentru că la Eurovision, Paula şi Ovi şi-au câştigat simpatia întregii Europe.

"Eu m-am bucurat foarte tare să văd că ţări care până anul acesta nu ne-au dat puncte, ne-au votat în finala aceasta şi mai ales în semifinală. (...) Am aflat că piesa noastră se află la download, în ţările nordice, între lcoul 4 şi locul 25", a mai spus Paula.

Finala celei de-a 55-a ediţii a concursului Eurovision, organizată de Norvegia, a fost câştigată de Germania, reprezentată de tânăra Lena. Solista a acumulat 246 de puncte. Podiumul a fost completat de Turcia şi România, cu 170, respectiv 162 de puncte.

Românii au primit câte 10 puncte din Portugalia şi Spania. Marea Britanie, Danemarca, Israel şi Cipru au sporit, de asemenea, punctajul României. După ce a primit punctajul maxim din Republica Moldova, echipa română a trecut pe locul trei pe care l-a păstrat şi în final. Paula şi Ovi au adunat cu doar opt mai puţin decât Turcia, situată pe locul doi.




Observator



×
Subiecte în articol: paula seling Eurovision album
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close