Antena 3 CNN Timp liber Muzică Enrique Iglesias şi-a respectat pariul: A făcut schi nautic gol la Miami (VIDEO)

Enrique Iglesias şi-a respectat pariul: A făcut schi nautic gol la Miami (VIDEO)

Enrique Iglesias şi-a respectat pariul: A făcut schi nautic gol la Miami (VIDEO)
06 Aug 2010   •   21:39

?Un pariu este un pariu? declara în urmă cu câteva săptămâni Enrique Iglesias care a promis că va face schi nautic gol dacă Spania câştigă Campionatul Mondial de Fotbal. Artistul şi-a respectat promisiunea şi a făcut schi nautic gol, în apropiere de Miami.

Celebrul cântăreţ spaniol a anunţat că îşi va respecta promisiunea de a se îmbăta şi de a face schi nautic în pielea goală, la Miami, dacă Spania devine campioană mondială la fotbal. El a făcut această promisiune după înfrângerea suferită de "Furia Roja" în primul meci din Africa de Sud, cel cu Elveţia, gândindu-se probabil că nu riscă prea mult.

Imaginile cu Enrique au apărut pe internet şi au fost preluate de bloggerii din întreaga lume. Cântăreţul anunţase şi că înainte de eveniment va trece pe la cabinetul de cosmetică pentru un epilat inghinal. Cum imaginile sunt neclare, acest lucru nu a putut fi verificat.

Un alt pariu legat de Campionatul Mondial a fost cel făcut între ambasadorii SUA şi Marii Britanii în Tadjikistan, care au hotărât ca reprezentantul ţării care va pierde în meciul direct dintre cele două ţări să sară în piscină îmbrăcat. Cum meciul s-a terminat egal, cei doi au sărit împreună, pe 23 iulie, într-o piscină din Duchambe, în faţa mai multor martori, potrivit AFP.

Antena 3

 

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close