Antena 3 CNN Timp liber Muzică George Michael, condamnat la 8 săptămâni de detenţie

George Michael, condamnat la 8 săptămâni de detenţie

George Michael, condamnat la 8 săptămâni de detenţie
Sursa foto: Foto: scrapetv.com
14 Sep 2010   •   22:20

George Michael a fost condamnat, marţi, la opt săptămâni de detenţie.Artistul a pledat vinovat la acuzaţiile de posesie de canabis şi conducerea automobilului sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, aduse în august 2010, potrivit AFP.

Cântăreţul a fost internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, pentru 14 zile, după ce, în iunie, în timp ce se afla sub influenţa drogurilor, şi-a accidnetat automobilul izbindu-se de faţada unui magazin din Londra. Autorităţile i-au anulat permisul în 2007 pentru doi ani.

George Michael a mai fost arestat, în aprilie 1998, pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După acest incident, cântăreţul a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual. În urma "evenimentului", Michael a scris un cântec, "Outside", ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.

În 2006, Michael a înfuriat reprezentanţii organizaţiilor de sănătate caritabile din Marea Britanie după ce a dat un interviu televizat, în timpul căruia a fumat marijuana şi a declarat: "Chestia asta mă ajută să mă menţin sănătos şi fericit".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Michael inchisoare
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close