Antena 3 CNN Timp liber Muzică Julio Iglesias va cânta la Bucureşti. Află cât costă un bilet la Zone Arena

Julio Iglesias va cânta la Bucureşti. Află cât costă un bilet la Zone Arena

Julio Iglesias va cânta la Bucureşti. Află cât costă un bilet la Zone Arena
Sursa foto: automaticgatesofhouston.com
13 Feb 2012   •   17:42

În turneul său mondial de anul acesta, Julio Iglesias se va opri şi în România unde va susţine un concert la Zone Arena din Bucureşti, pe data de 30 iunie.

După ce a anunţat retragerea sa de pe scenă, Julio Iglesias a acceptat după lungi negocieri să includă si România pe lista concertelor din cadrul turneului.

Julio Jose Iglesias De La Cueva, cunoscut lumii întregi ca Julio Iglesias, s-a născut în Madrid, pe 23 septembrie 1943. În anul 1960 acesta studia dreptul şi juca fotbal pentru Real Madrid. Însă, în scurt timp, cariera de fotbalist a luat sfârşit, ramânând paralizat în urma unui grav accident de maşină.

Cariera muzicală a artistului a început în spital, în momentul în care acesta a primit o chitară de la medicul care îl îngrijea.

Muzica şi familia l-au ajutat pe Iglesias să se recupereze fizic, iar in 1968 deja câştiga Benidorm International Song Festival, cu melodia "La vida sigue igual", care mai târziu a fost folosită în filmul cu acelaşi titlu, bazat pe povestea vieţii artistului.

În anul 1970, Julio Iglesias a reprezentat Spania la Eurovision, unde a câştigat locul 4.

Cariera muzicală a lui Julio Iglesias durează de mai bine de 40 de ani, timp în care a reuşit să vândă peste 300 milioane de discuri în întreaga lume, înregistrate în peste 14 limbi străine. Acesta se află în topul celor mai bine vânduţi 15 artişti din istorie.

De-a lungul timpului, Iglesias a câştigat numeroase discuri de platină şi aur, diferite distincţii uneori unice în lume, dar şi un premiu Grammy în 1998.

×
Subiecte în articol: Julio Iglesias bilete
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close