Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lady Gaga se tatuează doar pe partea stângă a corpului: a promis că va rămâne pe jumătate normală

Lady Gaga se tatuează doar pe partea stângă a corpului: a promis că va rămâne pe jumătate normală

Lady Gaga se tatuează doar pe partea stângă a corpului: a promis că va rămâne pe jumătate normală
Sursa foto: Foto: mybodydecor.com
24 Mar 2011   •   23:02

Lady Gaga, cea mai mediatizată cântăreaţă pop a momentului, a declarat că se tatuează doar pe partea stângă a corpului, pentru că i-ar fi promis tatălui ei că va rămâne măcar pe jumătate normală, potrivit site-ului Zimbio.com.

"Tata mi-a cerut să rămân măcar pe o parte normală. Aşa că am tatuaje doar pe partea mea stângă. Mi-a cerut să nu-mi fac niciunul pe partea dreaptă", a spus Lady GaGa,conform sursei citate.

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy.

Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial.

Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

×
Subiecte în articol: Lady Gaga tatuaje
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close