Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mădălina Manole s-a sinucis înghiţind pesticid, potrivit primelor cercetări

Mădălina Manole s-a sinucis înghiţind pesticid, potrivit primelor cercetări

Mădălina Manole s-a sinucis înghiţind pesticid, potrivit primelor cercetări
14 Iul 2010   •   16:37

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat, miercuri, cu privire la faptul că Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Otopeni. Într-un comunicat de presă al Parchetului se precizează că din primele cercetări reiese că Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică. În plus, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bucureşti a declarat că lângă trupul victimei a fost găsită o sticlă pe care era inscripţionat cuvântul "pesticid". Se pare că ar fi vorba despre Furadan, un pesticid foarte puternic.

"În data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că numita Mircea Magdalena (cunoscută publicului drept Mădălina Manole) a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, str. Griviţa. La adresa menţionată s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul Investigaţii Criminale. În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS. În cauza s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza şi mecanismul morţii. În prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, citat de Mediafax.

Procurorul Bogdan Staicu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bucureşti, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că lângă corpul Mădălinei Manole a fost găsită o sticlă de un litru pe care era inscripţionat "pesticid". Acesta a negat, însă, că ar fi fost găsite şi medicamente lângă artistă.

Pe parcursul zilei s-au vehiculat mai multe variante. Surse judiciare vorbeau de o supradoză de pastile sau că artista a fost găsită într-o baltă de sânge. Procurorii au făcut publică adevărata cauză a decesului abia după-amiază.

Mădălina Manole a fost găsită căzută într-un hol lângă baie, iar în cădere şi-a spart capul. Lângă ea a fost găsită sticla cu pesticid. Artista era îmbrăcată într-o pijama tip trening, iar investigaţiile nu au relevat o eventuală tentativă de omor.

Procurorul susţine că artista a murit otrăvită, necropsia urmând să clarifice acest aspect.

Soţul şi soacra artistei au fost audiaţi, miercuri, de procurori. Au refuzat să dea detalii, spunând că vor face declaraţii când vor fi pregătiţi.

Se pare că Mădălina Manole i-ar fi scris soţului său un mesaj pe telefonul mobil:

"Îmi pare rău, dar totul se întâmplă din cauza mea. Vă iubesc pe toţi, pe Mircea, pe Petru, pe mama şi pe tata.  Îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care îi rănesc şi care ştiu că mă iubesc foarte mult. Îmi cer scuze de la Puiu (soţul n.r.)... îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vină... Îmi cer scuze şi de la copilul meu, Petru, îngeraşul vieţii mele, pe care îl iubesc foarte mult"

Mesajul nu a fost însă expediat. Soţul Mădălinei l-a găsit salvat în telefonul mobil al acesteia, scris la ora două noaptea.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: procuror Parchet deces Mădălina Manole
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close