Antena 3 CNN Timp liber Muzică Maria Dragomiroiu, despre moartea Mădălinei Manole: A premeditat totul!

Maria Dragomiroiu, despre moartea Mădălinei Manole: A premeditat totul!

Maria Dragomiroiu, despre moartea Mădălinei Manole: A premeditat totul!
Sursa foto: Foto: www.madalinamanole.ro
15 Iul 2010   •   12:10

Maria Dragomiroiu, prietenă apropiată a Mădălinei Manole, a acceptat să vorbească cu Alessandra Stoicescu despre moartea artistei. Cântăreaţa de muzică populară a spus că artista şi-a fi plănuit sinuciderea cu cel puţin un an înainte.

?Cred că Mădălina şi-a aranjat totul pe timpul unui an. Mădălina a premeditat totul, sunt convinsă de asta. Mi-am dat seama din comportamentul ei. Se închidea în ea, nu mai comunica, nu mai răspundea la telefon. Avea viaţa ei şi cercul ei pe care şi l-a strâns până a rămas singură?, a declarat Maria Dragomiroiu.

Artista de muzică populară a adăugat că nu-şi poate explica ce a determinat-o pe Mădălina Manole să recurgă la acest gest extrem. ?Nu pot să-mi dau seama ce a fost aşa de greu, aşa de rău, ce a putut să aibă în ea ca să facă acest gest disperat. (...) Nu înţeleg!?

Mădălina Manole a fost găsită moartă, în propria casa, iar anchetatorii spun că s-ar fi sinucis, după ce a înghiţit pesticid. Artista a fost găsită căzută într-un hol lângă baie, iar în cădere şi-a spart capul. Lângă ea a fost găsită sticla cu pesticid. Artista era îmbrăcată într-o pijama tip trening, iar investigaţiile nu au relevat o eventuală tentativă de omor.

Soţul şi soacra artistei au fost audiaţi, miercuri, de procurori. Au refuzat să dea detalii, spunând că vor face declaraţii când vor fi pregătiţi.

Maria Dragomiroiu şi Mădălina Manole interpretând melodia "Soarele de dimineaţă"

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close