Antena 3 CNN Timp liber Muzică Marii artişti plâng moartea lui Joe Cocker: “Odihneşte-te în pace, Joe! La revedere”

Marii artişti plâng moartea lui Joe Cocker: “Odihneşte-te în pace, Joe! La revedere”

Marii artişti plâng moartea lui Joe Cocker: “Odihneşte-te în pace, Joe! La revedere”
de O.P.    |    23 Dec 2014   •   08:21

Vestea dispariţiei subite a lui Joe Cocker a venit ca un trăsnet pentru colegii săi de breaslă. Singurii membri supravieţuitori ai legendarei trupe "The Beatles" i-au adus un ultim omagiu, alături de nume grele din industria muzicală.

Ringo Starr a fost printre primii care au transmis condoleanţe familiei. "La revedere şi Dumnezeu să-l binecuvânteze, dragoste şi pace.", a scris fostul membru "The Beatles" pe o reţea de socializare. Într-un interviu emoţionant pentru BBC, şi celălalt membru în viaţă al trupei The Beatles, Paul McCartney, a avut doar cuvinte de laudă despre Joe Cocker.

PAUL MCCARTNEY, fost membru The Beatles: ”Asemenea multor altora mi-a plăcut vocea sa. Am fost foarte încântat când a decis să facă cover după melodia mea, "With A Little Help from my Friends".


Pentru tânărul Joe Cocker, acesta a fost momentul de lansare în industria muzicală. Până atunci, cântase în baruri, însă coverul după Beatles l-a făcut faimos în întreaga lume.


Pe reţelele de socializare au curs mesajele de adio. "Te-am iubit cu toţii mereu, ne vei lipsi întotdeauna. Odihneşte-te în pace, Joe!", a scris solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler. Şi Bryan Adams i-a adus un ultim omagiu lui Cocker, pe care l-a desemnat drept "unul dintre cei mai buni cântăreţi de rock din toate timpurile".

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close