Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mergi la concertul Depeche Mode? Iată ce trebuie să ştii pentru a te bucura de spectacol

Mergi la concertul Depeche Mode? Iată ce trebuie să ştii pentru a te bucura de spectacol

Mergi la concertul Depeche Mode? Iată ce trebuie să ştii pentru a te bucura de spectacol
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
15 Mai 2013   •   10:51

După aproape şapte ani, legendarii Dave, Martin şi Andrew au revenit în România. Depeche Mode vor cânta în această seară în faţa a 40.000 de români piese de pe noul album Delta Machine, dar şi hiturile ce i-au ţinut pe primele locuri în topurile din întreaga lume.

Echipamentele au fost aduse cu 12 tiruri şi 5 autocare. Cei trei artişti şi-au luat cu ei şi bucătar personal sau barmanii proprii. Pe Arena Naţională, membrii trupei şi apropiaţii lor vor avea la dispoziţie şase cabine, o zonă specială pentru garderobă, o cameră de zi şi alte două pentru relaxare.

Pe lângă versurile melodiilor, cei care vor merge la concertul de pe Arena Naţională trebuie să ţină cont de mai multe reguli impuse de organizatori. Una dintre ele este strict organizatorică:

La concert, accesul publicului începe la ora 17,00 pe la toate cele trei intrari:

 Bulevardul Basarabia: zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud

 Str. Maior Coravu: Gazon B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala

 Str. Pierre de Coubertin:  zona Gazon A
De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Organizatorii atenţionează publicul asupra faptului că în timpul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în acest loc.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor la astfel de concerte, din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici la eveniment, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid.
 



×
Subiecte în articol: Depeche Mode concert
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close