Antena 3 CNN Timp liber Muzică O companie va lansa un joc video în care fanii lui Michael Jackson pot învăţa mişcările de dans ale starului

O companie va lansa un joc video în care fanii lui Michael Jackson pot învăţa mişcările de dans ale starului

O companie va lansa un joc video în care fanii lui Michael Jackson pot învăţa mişcările de dans ale starului
16 Iun 2010   •   18:47

Michael Jackson va fi protagonistul unui joc video în care fanii artistului vor putea învăţa mişcările de dans ale megastarului.

Noul joc va fi lansat la sfârşitul anului şi va fi disponibil şi pentru noua tehnologie lansată de Microsoft prin care utilizatorii controlează jocurile exclusiv prin gesturi şi voce.

Ubisoft este compana care va lansa jocul Michael Jackson. Jocul va avea dispune şi de karaoke însă cea mai importantă componentă va fi reprezentată de cea a dansului. Admiratorii lui Michael vor putea sa danseze pe melodii ca "Billie Jean" si "Beat It", iar sistemul va solicita şi calităţile vocale ale utilizatorilor.

Anunţul a fost făcut la Electronic Entertainment Expo, sau E3, care are loc zilele acestea la Los Angeles. Noul joc ar trebui să ajungă în magazine în acelaşi timp cu noul album pregătit de Sony, conţinând cântece care nu au fost lansate ale lui Michael Jackson.



Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close