Antena 3 CNN Timp liber Muzică O nouă melodie a lui Michael Jackson, cântată în duet cu Akon, a apărut pe internet

O nouă melodie a lui Michael Jackson, cântată în duet cu Akon, a apărut pe internet

 O nouă melodie a lui Michael Jackson, cântată în duet cu Akon, a apărut pe internet
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Dec 2010   •   12:11

Regretatul Michael Jackson este în centrul atenţiei, cu câteva zile înainte de lansarea albumului său postum. Pe internet a fost postată o nouă melodie extrasă de pe album - un duet al lui Michael cu cântăreţul Akon. Iar la Londra a fost prezentat cel mai mare afiş din lume, care-l reprezintă, bineînţeles, tot pe Michael Jackson.

"Hold my Hand" este cel al doilea cântec dat publicităţii de pe viitorul disc postum al lui Michael Jackson . Muzica este însoţită de un clip în care Michael apare alături de celălalt interpret, cântăreţul de rythm and blues Akon. "Este un omagiu pentru tot ce reprezenta Michael, viaţa cu toate turbulenţele sale, iubirea cu puterea ei", a comentat producătorul clipului. Acesta a descris înregistrarea ca "o amintire vindecătoare".

Primul cântec extras de pe viitorul album, "Breaking News", a stârnit controverse deoarece mulţi fani ai lui Michael şi chiar sora sa LaToya susţineau că vocea nu era a lui. De această dată, apariţia megastarului pe clip ar trebui să spulbere îndoielile, chiar dacă imaginile sunt de arhivă.

Un fapt incontestabil este, însă, prezenţa lui Michael pe cel mai mare afiş din lume, omologat de Guinness. Afişul de peste 2600 de metri pătraţi, care ar acoperi trei sferturi dintr-un teren de fotbal, este consacrat tocmai viitorului album al regretatului artist, care va fi lansat luni. El a fost instalat în apropierea aeroportului londonez Heathrow, pentru a fi văzut din toate avioanele care decolează şi aterizează aici. Pe 23 decembrie, afişul va fi demontat pentru a fi expus în diferite oraşe europene.

 




×
Subiecte în articol: michael jackson cantec
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close