Antena 3 CNN Timp liber Muzică Premiile Muzicale Româneşti: Andreea Bălan, fără lenjerie intimă. Cheloo a şocat-o pe Dj Wanda (VIDEO)

Premiile Muzicale Româneşti: Andreea Bălan, fără lenjerie intimă. Cheloo a şocat-o pe Dj Wanda (VIDEO)

Premiile Muzicale Româneşti: Andreea Bălan, fără lenjerie intimă. Cheloo a şocat-o pe Dj Wanda (VIDEO)
Sursa foto: Foto: videonews.ro
11 Iul 2010   •   18:53

Craiova s-a transformat sâmbătă seară în oraşul cu cele mai multe vedete pe metru pătrat! Cea de-a opta ediţie a premiilor muzicale a strâns la un loc peste 35 de artişti. Şi fiecare a încercat să facă cel mai tare show, să aibă cea mai extravagantă ţinută sau să iasă cât mai mult în evidenţă.

Maşini de fiţă, rochii deocheate şi aere de vedetă! Până şi Usher sau Justin Timberlake ar fi fost invidioşi dacă ar fi fi ştiut ce se întâmplă în România la Premiile Muzicale. Printre primii care şi-au făcut apariţia pe covorul roşu a fost gazda serii, Connect-R. Cu o pereche de ochelari futurişti şi dansatorii care îl înconjurau, artistul părea un personaj din celebra serie Star Trek.

Smiley în schimb nu semăna cu vreun personaj din viitor. El a preferat stilul gangster, la fel ca C.R.B.L care a venit însoţit de câteva fete arătoase care ţineau în braţe bebeluşi de jucărie.

Şi Andreea Bălan a uimit pe toată lume. Artista a purtat o rochie care a făcut-o să renunţe la lenjeria intimă. Delia şi-a făcut intrarea într-o rochie argintie, lungă până în pământ, pe care a ţinut-o mai mult ridicată. Asta pentru a-şi arăta noul tatuaj!

Imagini de la Premiile Muzicale Româneşti

În timp ce unii au încercat să fie cât mai eleganţi, Cheloo a sfidat codul de îmbrăcăminte impus de un asemenea eveniment. Probabil că nu se poate despărţi niciodată de pantalonii largi şi....bere.

În plus, Cheloo a oferit unul dintre momentele picante ale Romanian Music Awards 2010. El a şocat-o pe Dj Wanda, însărcinată cu întâmpinarea artiştilor pe covorul roşu.

Dj-iţa a încercat să stea de vorbă cu membrul trupei Paraziţii, însă acesta a reacţionat puţin deplasat - ar spune unii, sau puţin distopic - ar zice alţii.

?Nu mă lua de mână că mi se scoală p...a?, a fost replica-resort a lui Cheloo atunci când dj-iţa a încercat să îi capteze bunăvoinţa şi atenţia cântăreţului.

Care a fost urmarea? Dj Wanda a încercat să îi explice că vroia doar să îl felicite pentru stilul vestimentar simplu, fără ?artificii?. Cheloo i-a replicat sec, dar cu zâmbetul pe buze: ?Urmează să îmi dau foc la sfârşitul spectacolului?.

Cheloo, la RMA: Nu mă lua de mână că mi se scoală

După parada modei a urmat şi decernarea premiilor. Inna a plecat acasă cu trei trofee, printre care şi cel de Best Female, pentru melodia Amazing. Alex şi al lui Secret discret au luat premiul Best Pop, iar Connect-r a fost desemnat artisul cu cea mai spectaculosă urcare în topuri şi cel mai bun cântec.

Cel mai bun artist a fost ales Puya, iar Smiley a fost votat pentru cea mai bună prestaţie live. În rest, printre cei care au luat aseară premii se numără şi Andreea Bănică, Dj Project, Tom Boxer şi Voltaj.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close