Antena 3 CNN Timp liber Muzică Regii rock-ului, aşa cum nu i-ai văzut niciodată. Formaţia Rolling Stones le-a pregătit fanilor o surpriză

Regii rock-ului, aşa cum nu i-ai văzut niciodată. Formaţia Rolling Stones le-a pregătit fanilor o surpriză

Regii rock-ului, aşa cum nu i-ai văzut niciodată. Formaţia Rolling Stones le-a pregătit fanilor o surpriză
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Sep 2012   •   08:02

 Din 15 noiembrie, fanii trupei Rolling Stones vor putea vedea în cinematografe filmul "Crossfire Hurricane". Pelicula prezintă o abordare interesantă a istoriei de jumătate de secol a formaţiei.

Regizat de Brett Morgen, Crossfire Hurricane prezintă evoluţia muzicală şi personală a celor de la The Rolling Stones, din anii 60 până în prezent.

Cele mai urmărite momente vor fi cu siguranţă cele în care membri formaţiei erau doar nişte adolescenţi pasionaţi de blues, dar cu ambiţii mari. Atunci, ei îşi câştigau existenţa cântând prin cluburi şi baruri din Marea Britanie.



Nu sunt trecute cu vederea nici clipe din istoria recentă a formaţiei. Fanii vor putea vedea evoluţia favoriţilor lor şi prin intermediul unor imagini din arhivă personală a lui Mick Jagger sau Keith Richards.

"Crossfire Hurricane" dezvăluie şi momente mai delicate din viaţa trupei. Perioade presărate cu abuzul de droguri, alcool şi certuri aprinse. Premiera va avea loc mai întâi în Statele Unite, apoi în Marea Britanie. The Rolling Stones sărbătoresc în 2012 50 de ani de existenţă.



×
Subiecte în articol: rock
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close