Antena 3 CNN Timp liber Muzică Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Johnny Răducanu a fost depus la Biserica Sf. Silvestru

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Johnny Răducanu a fost depus la Biserica Sf. Silvestru

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Johnny Răducanu a fost depus la Biserica Sf. Silvestru
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Sep 2011   •   11:37

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Johnny Răducanu a fost depus marţi, în jurul orei 11.25, la Biserica Sf. Silvestru din Bucureşti, informează Mediafax. Acesta a fost adus apropiaţii fostului mare jazzman, printre care se numără şi Voicu Rădescu, directorul Green Hours.

Persoanele apropiate pot să-i aducă un ultim omagiu muzicianului, înainte de înmormântarea prevăzută să aibă loc miercuri, la cimitirul Mănăstirii Cernica.

Muzicianul Johnny Răducanu a murit luni dimineaţa, la vârsta de 79 de ani, după cum a declarat la momentul respectiv Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional Bucureşti (TNB). Ion Caramitru, aflat în străinătate, a spus că Johnny Răducanu "era foarte bolnav", însă se afla acasă când a survenit decesul.
   
Totodată, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că un echipaj medical a fost solicitat luni, în jurul orei 10.00, la locuinţa din Capitală a lui Johnny Răducanu. Echipajul SMURD a constatat că Johnny Răducanu a suferit un stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, la ora 11.00 fiind declarat decesul.
   
Familia lui Johnny Răducanu doreşte discreţie în privinţa ceremoniilor de înmormântare a muzicianului, întrucât artistul a cerut acest lucru pe patul de moarte, a declarat luni Adrian Iorgulescu, preşedintele Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR).

×
Subiecte în articol: sicriu biserica înmormântare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close