Antena 3 CNN Timp liber Muzică Snoop Dogg, arestat din nou pentru posesie de marijuana

Snoop Dogg, arestat din nou pentru posesie de marijuana

Snoop Dogg, arestat din nou pentru posesie de marijuana
de N.B.    |    10 Ian 2012   •   11:53

Rapper-ul Snoop Dogg a fost arestat la graniţa dintre Mexic şi Statele Unite, după ce agenţii de la controlul vamal au descoperit o cantitate mică de marijuana în autobuzul de turneu al acestuia, informează The Telegraph.

Cântăreţul şi producătorul, în vârstă de 40 de ani, a fost oprit la acelaşi punct de control la care a fost arestat şi cântăreţul de country Willie Nelson, în 2010.

Conform reprezentanţilor autorităţii vamale, autobuzul de turneu al lui Snoop Dogg a fost oprit la un punct de control la est de El Paso, iar agenţilor li s-a părut că miroase a marijuana în timpul controlului de rutină.

Snoop Dogg, pe numele său Calvin Broadus, a mai fost arestat pentru posesie de droguri în ultimii zece ani, fiind surprins cu substanţe interzise de la marijuana la cocaină.

În 2008, Snoop Dogg şi Willie Nelson au compus împreună melodia "My Medicine" (medicamentul meu), un omagiu foarte puţin voalat dedicat plantei halucinogene. Amândoi artiştii au făcut din consumul şi aprecierea marijuanei un important aspect al imaginii pe care şi-o promovează.

×
Subiecte în articol: snoop dogg arestat granita Mexic
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close