Antena 3 CNN Timp liber Muzică Susan Boyle va cânta pentru Papa Benedict al XVI-lea, în timpul vizitei acestuia în Marea Britanie (VIDEO)

Susan Boyle va cânta pentru Papa Benedict al XVI-lea, în timpul vizitei acestuia în Marea Britanie (VIDEO)

Susan Boyle va cânta pentru Papa Benedict al XVI-lea, în timpul vizitei acestuia în Marea Britanie (VIDEO)
Sursa foto: Foto: lugaluda.com
26 Aug 2010   •   10:04

Deja celebra Susan Boyle a fost aleasă să cânte în prezenţa Papei Benedict al 16-lea, în timpul vizitei Suveranului Pontif în Marea Britanie. Artista se pregăteşte intens pentru a fi la înălţime la evenimentul de luna viitoare.

Biserica Romano Catolică a confirmat că Susan Boyle va interpreta, alături de un cor de 800 de cântăreţi, imnuri religioase, cu ocazia slujbei pe care Suvernanul Pontif o va oficia la Glasgow. În aşteptarea marelui eveniment, artista face repetiţii zilnic. Ea spune că propunerea de a cânta în faţa Papei o onorează.

"M-au întrebat iar eu am fost foarte fericită şi am acceptat cu smerenie. Este ceva ce mi-am dorit să fac de ceva timp. A fost unul dintre cele mai mari vise ale mele. Sunt foarte fericită că a devenit realitate în cele din urmă", a declarat Susan Boyle.

Artista spune că evenimentul este cu atât mai important pentru ea cu cât credinţa reprezintă o parte importantă a vieţii ei. "Credinţa este coloana vertebrală a vieţii mele, fără de care nu pot să fac nimic. Este foarte importantă pentru mine. Foarte importantă."

La mijlocul lui septembrie, Papa Benedict al 16-lea va începe o vizită de patru zile în Marea Britanie, prima după cea din 1982 a Papei Ioan Paul al II-lea.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie concert vizita
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close