Antena 3 CNN Timp liber Muzică Tatăl lui Amy Winehouse vrea să împărtășească adevărata poveste a fiicei sale, într-o nouă carte

Tatăl lui Amy Winehouse vrea să împărtășească adevărata poveste a fiicei sale, într-o nouă carte

Tatăl lui Amy Winehouse vrea să împărtășească adevărata poveste a fiicei sale, într-o nouă carte
Sursa foto: Foto: ninatidwell.com
11 Oct 2011   •   09:43
Mitch Winehouse, tatăl cântăreței Amy Winehouse, intenționează să scrie o nouă carte despre fiica sa, în care să împărtășească oamenilor adevărata poveste a vieții artistei, relatează The Sun. Acesta speră că astfel va reuși să ofere și o altă perspectivă legată de circumstanțele morții fiicei sale.

Cartea se va intitula “Fata mea, Amy” și va fi publicată vara viitoare.

Banii încasați de pe această carte vor fi donați Fundației Amy Winehouse, înființată cu scopul de a ajuta copiii și tinerii cu probleme.

Cred că prin intermediul muzicii ei, a fundației și a acestei cărți, numele lui Amy va dăinui pentru totdeauna”, a declarat tatăl artistei decedate.

Amy a fost găsită moartă pe 23 iulie în casa sa din Londra. Deși inițial s-a crezut că artista a murit din cauza unei supradoze de droguri, medicii au infirmat această ipoteză, în urma testelor. Aceștia au depistat însă o cantitate de alcool în corpul cântăreți, dar nu au putut confirmat dacă acesta este motivul morţii artistei.   








×
Subiecte în articol: Amy Winehouse carte moarte fundatie poveste
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close