x close

Veste care îi va întrista pe fanii solistei de la The Cranberries. Ce nu a mai apucat artista să facă

16 Ian 2018   •   14:35
Veste care îi va întrista pe fanii solistei de la The Cranberries. Ce nu a mai apucat artista să facă  foto: Facebook

Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, care s-a stins din viață luni la doar 46 de ani, avea planuri mari din punct de vedere muzical. 

Una dintre cele mai de succes piese ale trupei, "Zombie", urma să fie relansată, alături de grupul de hard rock Bad Wolves, dar într-o nouă variantă, conform TheIndependent

"Suntem şocaţi şi întristaţi de vestea privind decesul lui Dolores, cu doar câteva ore înainte de a înregistra varianta noastră a cântecului Zombie", a scris trupa Bad Wolves pe pagina sa de Facebook.

Conform producătorului Dan Waite, care îi era și bun prieten, artista părea fericită și foarte bine dispusă cu doar câteva ore înainte de a părăsi lumea pentru totodeauna. 

"Dolores mi-a lăsat un mesaj vocal ieri după miezul nopţii pentru a-mi spune cât de mult îi plăcea versiunea lui Bad Wolves pentru Zombie. Era nerăbdătoare să ne întâlnim în studio şi să realizeze înregistrarea. Era plină de viaţă, glumea, era încântată să ne vadă, pe soţia mea şi pe mine, în această săptămână", a spus producătorul. 

Nici în momentul de față nu se știe cu exactitate de ce a murit cântăreața, dar potrivit mai multor surse aproapiate, aceasta ar fi suferit de depresie. 

 

Citeşte mai multe despre:

fani artista
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati