Antena 3 CNN Timp liber Ofertă Paște 2023. Cât a ajuns să coste în 2023 o vacanță de Paște în Maramureș

Ofertă Paște 2023. Cât a ajuns să coste în 2023 o vacanță de Paște în Maramureș

Maramureșul este una dintre cele mai căutate destinații pentru petrecerea sfintelor sărbători de Paște, nu numai pentru frumusețea peisajelor, ci și pentru tradiții si pentru ospitalitatea celor care așteaptă în fiecare an oaspeți acolo.

Ofertă Paște 2023. Cât a ajuns să coste în 2023 o vacanță de Paște în Maramureș
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    09 Mar 2023   •   16:15

Ofertă Paște 2023. Vacanță de Paște în Maramureș. Cele mai cunoscute obiective turistice, apreciate inclusiv de turiștii străini, sunt Cimitirul Vesel din Săpânța, Mănăstirea Peri și Mănăstirea Bârsana.

Nu e de mirare că acestea au atras în zonă suficiente pensiuni primitoare.

Dacă îți dorești să afli ce înseamnă Paștele în Maramureș, atunci ia în calcul petrecerea a cel puțin 4-5 zile aici. Prețurile sunt pentru toate buzunarele și variază în funcție de ce ai inclus in pachet.

Astfel pentru un grup de 6-8 persoane având la dispoziție patru dormitoare cu pat matrimonial și baie proprie, patru nopți de cazare, intrare cu cină, iesire cu mic-dejun. Două mese pe zi, mic-dejun (bufet suedez) și cină (ciorbă, felul doi și desert, dar și băuturi  incluse (cafea, horinca afânată vin de casă suc apă), masă festivă de Paște, cu bucate tradiționale și diverse activități în natură, proprietarul unei pensiuni cere 1400 de persoană/sejur.

Ofertă Paște 2023. Vacanță de Paște în Maramureș

Un alt proprietar al unei pensiuni din Maramureș așteaptă oaspeți în perioada Paștelui pentru un sejur de 5 zile și 4 nopți de cazare, cu demipensiune (mic dejun si cină) tip bufet suedez. Doritorii au la dispoziție masa festivă de Paște (aperitiv tradițional, ciorbă, supă, ouă roșii, pască, drob de miel, miel la cuptor, prăjituri de casa, cozonac de casă), dar și băuturi. Prețul este de 1.200 lei/persoană/sejur.

Există și varianta de a închiria pentru o perioadă mai scurtă, cu prețul pe noapte și nu pe sejur, perioada minimă de închiriere fiind de 3 nopți.

Proprietarul unei pensiuni din Maramureș pune la dispoziție, de asemenea, masa festivă de Paște, aceasta incluzând și băuturi tradiționale, dar și muzică live și posibilitatea îmbrăcării în port tradițional.

Cei interesați trebuie să plătească 350 de lei de persoană/noapte sau 150 de lei de persoană/noapte fără pachetul de Paște, adică doar cazarea. Copiii sub 6 ani nu plătesc nimic, după cum este precizat pe un grup de Facebook dedicat amatorilor de vacanțe.

Atenție! Nu toți proprietarii de pensiuni acceptă vouchere de vacanță.

×
Subiecte în articol: Ofertă Paște 2023 Maramureș
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close