Antena 3 CNN Timp liber Informaţii noi de la petrecerea ilegală a vedetelor din Bucureşti. Bianca Drăguşanu: ''Eu am pus nişte imagini în care asta vreau să vă spun, că era distanţare''

Informaţii noi de la petrecerea ilegală a vedetelor din Bucureşti. Bianca Drăguşanu: ''Eu am pus nişte imagini în care asta vreau să vă spun, că era distanţare''

Amenzi de 153 de mii de lei s-au dat la petrecerea vedetelor de sâmbăta noaptea la care au fost Bianca Drăguşanu şi Adi Minune. Şi este numai una dintre cele trei party-uri întrerupte de Poliţie. În alt loc, un club de fiţe din Capitală, chefuiau Puya, Antonia şi Alex Velea.

Informaţii noi de la petrecerea ilegală a vedetelor din Bucureşti. Bianca Drăguşanu: ''Eu am pus nişte imagini în care asta vreau să vă spun, că era distanţare''
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2021   •   14:10

Adrian Minune a asigurat atmosfera la cheful de la hotelul de lux. După cum se vede în imagini, măştile sunt rare, iar distanţarea absentă. 

La petrecerea de lux a participat şi Bianca Drăguşanu. Într-o intervenție la Antena 3, fosta asistentă tv a declarat că a plecat înainte de sosirea polițiștilor. 

Bianca Drăguşanu: ''Eu am pus nişte imagini în care asta vreau să vă spun, că era distanţare''

''Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, pentru că eu la ora 23 fix am plecat şi nu ştiu în ce moent a apărut Poliţia. Ceea ce mi s-a părut un pic spre exagerare a fost faptul că nu se purtau măştii şi că nu era distanţare. Eu am pus nişte imagini în care asta vreau să vă spun, că era distanţare. Noi aveam o masă între noi şi ceilalţi oameni.Nu ştiu câte persoane erau la petrecere. Noi eram trei la masă. Nu ştiu. Eu stăteam chiar la intrare.

A fost acolo şi Andrei Versace, supranumit Regele Fiţelor. 

Petrecere a continuat şi după ora 23, până când a fost spartă de Poliţie. 

''Secţia 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club din zona sa de competenţă teritorială are loc o petrecere privată, respectiv un botez. Poliţişti împreună cu jandarmi au idenditificat şi sancţionat contravenţional cu amendă 30 de persoane. Cuantumul sancţiunulor se ridică la 153 de mii de lei. De asemenea, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat  contravenţional cu suma de 10.000 de lei"', Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Deşi indignaţi că poliţiştii le-au stricat petrecerea, oamenii spun totuşi că amenzile nu sunt o problemă pentru ei, din moment ce îşi permit să petreacă într-un hotel de lux. 

Poliţiştii au spart şi petrecerea dintr-un club de fiţe unde chefuiau Puya, Antonia şi Alex Velea

Poliţia a intervenit şi a aplicat amenzi şi la o petrecere organizată într-un club de fiţe, unde participau rapperul Puya, Alex Velea şi Antonia. 

De asemenea, oamenii legii au mai intervenit la un chef al suporterilor echipei Steaua  unde se încălcau normelor în vigoare. 

Poliţiştii nu au ţinut însă pasul cu toate chefurile din weekend. Fotomodelul Loredana Chivu a postat imagini cu o petrecere la un alt club de fiţe din Capitală, la care se pare că nu au ajuns oamenii legii. 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close