Antena 3 CNN Timp liber Primea câte un apel necunoscut o dată la două săptămâni. I-a explicat persoanei respective că a greșit numărul, dar tot continua să sune. E incredibil la ce s-a ajuns de la o simplă convorbire

Primea câte un apel necunoscut o dată la două săptămâni. I-a explicat persoanei respective că a greșit numărul, dar tot continua să sune. E incredibil la ce s-a ajuns de la o simplă convorbire

 Primea câte un apel necunoscut o dată la două săptămâni. I-a explicat persoanei respective că a greșit numărul, dar tot continua să sune. E incredibil la ce s-a ajuns de la o simplă convorbire
Sursa foto: foto- Pexels
29 Apr 2019   •   18:46

Callie Hall a primit un apel de la o persoană necunoscută în octombrie 2017. Fiind un număr pe care nu îl știa, a lăsat să-i intre căsuța vocală. 

A descoperit apoi că mesajul vocal pe care l-a primit nu era pentru ea. Era de o femeie care s-a prezentat ca fiind bunica Margaret și care căuta să vorbească cu nepotul său, Barry. Callie Hall s-a gândit să o sune pe doamna respectivă ca să-i explica că a greșit numărul. Însă, deși a făcut acest lucru, femeia a tot continuat să o sune. 

„Mă suna cam o dată la fiecare două săptămâni să vadă ce face Barry, dacă avea nevoie de ceva. O sunam înapoi de fiecare dată ca să îi spun că eram tot eu și schimbam câteva vorbe de fiecare dată”, a explicat Callie, potrivit southernliving.  

Lucrurile au tot continuat așa timp de două luni, până în decembrie 2017, când bunica Margaret a sunat-o pe Hall pentru ultima dată crezând că este Barry. Sunase să-i ureze la mulți ani, iar Callie i-a explicat din nou că a greșit numărul. 

„Ei bine, peste cinci zile Margaret a sunat din nou, dat de data aceasta a spus „Crăciun fericit, Callie” Am găsit numărul lui Barry. Mulțumesc pentru prietenia ta. Te iubesc, pe mai târziu”. 

„De la acel mesaj, am început să avem o prietenie. Chiar dacă în primele luni suna pentru Barry, îmi aducea buna dispoziție să văd acel număr pe telefon pentru că dragostea și fericirea pe care le avea mereu mă făceau fericită”, a mai spus Callie. 

×
Subiecte în articol: apel saptamani telefon
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close