Antena 3 CNN Timp liber Turism Atracții pentru toată familia în Zakynthos

Atracții pentru toată familia în Zakynthos

Atracții pentru toată familia în Zakynthos
08 Mar 2016   •   16:22
Gândește-te la Zakynthos! Imaginează-ți Navagio, un clișeu ar spune unii turiști, dar după ce vizitezi această plajă ajungi să te declari îndrăgostit de frumusețea sa. Acest simbol este recunoscut pe loc, chiar și dacă nu ai vizitat niciodată cosmopolita insulă grecească. Și poate că ar fi timpul, nu?

Evadează cu cei mici pe Insula Grotelor Albastre

Dacă îți faci planuri pentru vacanța de vară, ar trebui să iei în calcul un sejur în Zakynthos, o insulă prietenoasă chiar și cu cel mai mic membru al familiei tale. Floarea Levantului, așa cum unii turiști au numit-o, se mândrește cu o sumedenie de locuri dedicate atât părinților, cât și copiilor, dar mai ales cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Iar dacă ai poftă să practici sporturi acvatice, ai ocazia atât să iei lecții cât și să te aventurezi în apele cristaline ale Mării Ionice. Sportul simbol al insulei este snorkeling, mai ales că incredibilul tărmâm suvbacvatic prezintă călătorilor cele mai diverse ... peisaje. Căluți de mare, pești mulțicolori, plăntuțe, corali și stânci care parcă țâșnesc din apa mării, toate formează un tablou incredibil care ți se revarsă în fața ochilor, atunci când practici snorkeling sau scuba-diving. Dacă cei mici nu sunt familiarizați cu sporturile de apă, poți opta pentru o croazieră în vasul cu fund de sticlă asemeni unui submarin, care îți prezintă viața marină în toată splendoarea sa.

Resorturi prietenoase și numeroase posibilități de a petrece timpul liber


Zakynthos este recunoscută pentru resorturile care se găsesc aici, multe dintre acestea dedicate vacanțelor în familie. Așadar, cei mici nu se vor plictisi nicio secundă pe aceste meleaguri fantastice. Hotelurile de familie dispun de piscine cu tobogane, spații amenajate pentru juniori, grădini exotice, centre spa sau restaurante moderne pentru părinți.

 

de Mădălina Isar

Sejur Zakynthos 

Suri Club- Hotel Zante Royal Hotel 4*- de la 398 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inslusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close