Antena 3 CNN Timp liber Turism Bodrum, o destinație cu o viață de noapte surprinzătoare

Bodrum, o destinație cu o viață de noapte surprinzătoare

Bodrum, o destinație cu o viață de noapte surprinzătoare
10 Mar 2016   •   17:10
De cum apune soarele, Bodrum devine dintr-un oraș boem și elitar, un nucleu al vieții de noapte. Cu a sa atmosferă vibrantă și numeroasele cluburi ghemuite pe lângă casele cu arhitectură tradițională, Bodrum cucerește inimile a mii de tineri dornici de party-uri exclusiviste.

Despre Bodrum se spune că are cea mai activă viață de noapte din Turcia, și chiar așa este! Dacă ajungi pentru prima dată aici, vei vedea un oraș total diferit față de alte destinații turcești. Datorită acestui fapt, a primit titulatura de St. Tropez-ul Turciei, așa că așteaptă-te să găsești aici o mulțime de localuri de noapte, fie în centrul orașului, fie pe plajele idilice din jurul său. Posh, Halikarnas The Club, Marine Club Catamaran sau Sapphire Night Club sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute cluburi din Bodrum, pe care nu trebuie să le ratezi în această vară.

Cele mai multe locații de noapte sunt situate în centrul orașului, pe Strada Barurilor, nume primit datorită numeoaselor pub-uri, cluburi, terase și restaurante care se găsesc aici. Dacă însă iubești să te distrezi pe plajă mângâiat de lumina diafană a lunii, poți merge în Gumbet, unde se organizează beach-party-uri de neuitat. Este una dintre cele mai frumoase plaje din Bodrum, garnisită cu hoteluri moderne, restaurante elegante și discoteci în aer liber. Vei vedea aici, o altă față a Turciei, mult mai ... europeană, care te va fermeca.

Dacă îți plac petrecerile în stil tradițional turcesc, dansurile orientale și spectacolele colorate, de la care nu lipsesc cocktailurile inovatoare, dar nici narghilelele cu arome fructate, te poftim pe plaja Bitez. Este o zonă preferată de foarte multe tipuri de turiști, chiar și de familii cu copii mici, chiar dacă se laudă cu o viață de noapte fulminantă.

 

de Mădălina Isar

Sejur Bodrum 

Hotel Salmakis 4*- de la 367 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close