Antena 3 CNN Timp liber Turism Cel mai mare vas de croazieră din lume, "Icon of the Seas", va porni în prima sa călătorie. Imagini cu nava care poate găzdui peste 5.600 de pasageri

Cel mai mare vas de croazieră din lume, "Icon of the Seas", va porni în prima sa călătorie. Imagini cu nava care poate găzdui peste 5.600 de pasageri

Cel mai mare vas de croazieră din lume, al Royal Caribbean, numit "Icon of the Seas", pornește în prima sa călătorie pe 27 ianuarie 2024.

Cel mai mare vas de croazieră din lume, "Icon of the Seas", va porni în prima sa călătorie. Imagini cu nava care poate găzdui peste 5.600 de pasageri
Sursa foto: Facebook/ Royal Caribbean Romania
de Mia Lungu    |    29 Noi 2023   •   19:46

Nava "Icon of the Seas" este de cinci ori mai mare decât Titanicul. Aceasta va depăși "Wonder of the Seas", un alt vagon de croazieră Royal Caribbean care deține în prezent titlul de cel mai mare din lume.

Icon of the Seas are 18 punți pentru pasageri, șapte piscine și peste 40 de restaurante și baruri la bord. Este capabil să țină la bord 5.610 de oaspeți și are un tonaj brut de 250.800, scrie Independent.

Cel mai mare vas de croazieră din lume are opt "cartiere"

Nava de lux are, de asemenea, opt "cartiere" la bord, fiecare cu propriile sale experiențe, divertisment și opțiuni de mâncare și băutură. Având în vedere doborârea recordurilor, aceste cartiere au o serie de premiere: Thrill Island are cel mai mare parc acvatic pentru nave de croazieră, primul tobogan deschis în cădere liberă pe mare și un tobogan care este cel mai înalt din industrie.

Nava are, de asemenea, Chill Island, cu piscine cu vedere la ocean și un cocktail bar, și The Hideaway, care găzduiește prima piscină infinită suspendată pe mare, înconjurată de o terasă la soare pe mai multe niveluri, cu căzi cu hidromasaj și un bar pe plajă.

Alte cartiere includ The Hideaway, Surfside și Aquadome, cu propriul său AquaTheater.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Icon of the Seas va naviga pe tot parcursul anului din Miami până în Bahamas

Croaziera este axată pe familie, cu introducerea noului Family Infinite Balcony și a Suitei Familiale Surfside, precum și a Ultimate Family Townhouse, completată cu o cutie poștală și un gard alb.

Icon of the Seas va naviga în croaziere de șapte nopți pe tot parcursul anului din Miami, fiecare itinerariu cu oprire la CocoCay din Bahamas. Va fi prima navă a companiei cu tehnologie cu celule de combustie, alimentată cu gaz natural lichefiat (combustibil cu ardere curată), ceea ce o face cea mai durabilă navă a companiei până în prezent.

Michael Bayley, președinte și CEO al Royal Caribbean International, a declarat: "Icon of the Seas este punctul culminant a peste 50 de ani de a oferi experiențe memorabile și următorul nostru angajament îndrăzneț față de cei care iubesc vacanța. Acum, mai mult ca niciodată, familiile și prietenii acordă prioritate experiențelor în care se pot lega și se pot bucura de propriile aventuri."

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close